Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Qarabag u playoffu

West Ham remizirao s niželigašem; Kalinić, Rebić i Brekalo igrali od prve minute

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
01.08.2017.
u 21:41

PSV u prijateljskoj utakmici uoči susreta s Osijekom pobijedio belgijski Geel s 2:0.

Qarabag je prvi klub koji je izborio playoff Lige prvaka! Azerbajdžanski klub je u Tiraspolu s 2:1 pobijedio Sheriff i tako izborio svoje mjesto u posljednjoj prepreci pred natjecanje u skupinama.

Poveli su gosti u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a strijelac je bio Ndlovu. Rezultat je povisio Michel u drugom poluvremenu, a Sheriff je uspio tek smanjiti zaostatak - s bijele točke su postavili 1:2.

Zvonimir Mikulić je bio na golu kluba iz Tiraspola, a do 85. minute je igrao i Josip Brezovec. Čitav susret je odradio i povremeni bh. reprezentativac Mateo Sušić dok je na golu Qarabaga bio bh. čuvar mreže Ibrahim Šehić, piše Goal.

Dodajmo i da je PSV u prijateljskoj utakmici uoči susreta s Osijekom pobijedio belgijski Geel s 2:0 golovima Salhija i Swinnena.

Josip Iličić je pobijedio za slavlje Atalante od 1:0 protiv Borussije Dortmund u pripremnoj utakmici.

Fiorentina je s 3:2 pobijedila njemački Braunschweig, strijelci za talijanski momčad su bili dva puta Chiesa i jednom Milenković, dok je za Nijemce oba pogotka postigao Hernandez. Nikola Kalinić i Ante Rebić su utakmicu započeli od prve minute.

West Ham je remizirao 3:3 s njemačkim niželigašem Altonom, a za Bilićevu momčad koja je od 44. igrala bez isključenog Reida su pogađali Martinez i Ayew dok je Du Preez postigao autogol. 

Josip Brekalo je zaigrao od prve minute u remiju Stuttgarta 3:3 protiv engleskog Huddersfielda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije