Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

West Ham poslao ponudu za McCarthyja

Benny McCarthy
AFP
25.01.2010.
u 21:12

Engleski nogometni prvoligaš Blackburn potvrdio je da je za svog 32-godišnjeg južnoafričkog napadača Bennija McCarthyja primio pismenu ponudu londonskog West Hama.


McCarthy se ove sezone nikako ne može sastati s dobrom formom, a očito, niti s disciplinom. Južnoafrički napadač je ove sezone zabio samo jedan gol u prvenstvu, a na posljednjim dvama treninzima nije se niti pojavio, što je, jasno, navuklo bijes Blackburnovog menadžera Sama Allardycea.

- Vrlo smo razočarani Bennijevim nedolascima na treninge, to je slučaj kojim ćemo se posebno pozabaviti ukoliko ostane naš član po isteku prjelaznog roka. Razmotrit ćemo ponude za njega, ali ćemo ga prodati samo ako tim potezom zadovoljimo i komercijalne i sportske interese našeg kluba – izjavio je Allardyce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije