Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO:

West Ham je jako dobra momčad, pomazila nas je sreća i pobijedili smo

Chelsea
Reuters/PIXSELL
26.12.2014.
u 17:35

- Uistinu sam sretan, momčad je odradila što sam tražio - rekao je Mourinho

Chelsea je upisao još jednu pobjedu, u londonskom derbiju su na Stamford Bridgeu pobijedili West Ham 2:0. Ovog puta trener plavaca Jose Mourinho nije govorio o West Hamu kao o momčadi koja igra nogomet iz 19. stoljeća.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv jako dobrog protivnika. Nakon gola imali smo kontrolu utakmice. U drugom dijelu oni su imali nekoliko prilika, ali nas je pomazila i sreća. Sretan sam kako smo odigrali protiv momčadi koja se jako dobro brani. Isto tako zadovoljan sam kako smo djelovali u duelima i nosili se s igračima kao što je Andy Caroll - rekao je Mourinho pa dodao:

- Uistinu sam sretan, momčad je odradila što sam tražio.

Trener čekićara Sam Allardyce poraz je objasnio na najjednostavniji način.

- Da bi dobili Chelsea morate igrati svoj najbolji nogomet, a ni tada niste sigurni u pobjedu. Mi danas nismo bili pravi. Stvorili smo neke šanse u nastavku i nismo odustajali. Najbolje smo igrali nakon 2:0. Chelsea je bolja momčad, ali da smo zabili možda bi se njima uvukla nervoza pa bi bilo svega.

>> Chelsea je uvijek osvajao prvenstvo kad bi bili prvi u ovo doba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije