Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za pojas

Werdum i Miočić dobili prvu produženu najavu

Stipe Miočić
Foto: UFC plakat
26.04.2016.
u 23:30

Fabricio Werdum napokon će braniti naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije i to protiv Stipe Miočića u svom gradu, brazilskom Guaraniu

UFC 198 sve je bliže, a manje od tri tjedna prije velikog duela Stipe Miočića i Fabricia Werduma, glavne dvije borbe dobile su prvu veliku produženu najavu, piše Fight Site.

Fabricio Werdum napokon će braniti naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije i to protiv Stipe Miočića u svom gradu, brazilskom Guaraniu, na nogometnom stadionu pred 60-ak tisuća ljudi. Može li spektakularnije?

Može naravno, jer na istom eventu nastupaju sve najveće brazilske zvijezde težih kategorija, prije svih Vitor Belfort i Ronaldo Souza, koji će nastupiti u sunaslovnoj borbi ovog eventa, a također su prikazani u ovom prvom produženom najavnom videu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije