Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li Redknapp popustiti?

Werder na ljeto želi dovesti Kranjčara

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar on the bench Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
16.03.2011.
u 16:14

U siječnju su iz Werdera već slali ponudu od šest milijuna funta za veznjaka Tottenhama, no londonski ju je klub tada odbio.

Njemački Werder šanse u idućoj bundesligaškoj sezoni želi si popraviti dovođenjem hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara. U siječnju su iz Werdera već slali ponudu od šest milijuna funta za veznjaka Tottenhama, no londonski ju je klub tada odbio.

Podeblja li Werder ponudu, Kranjčar bi Otok lako mogao zamijeniti Njemačkom jer se ove sezone nije naigrao pored menadžera Harryja Redknappa. Vrijednost hrvatskog nogometaša, prema Transfermarktu, iznosi 10 milijuna eura, a ugovor ga s londonskim klubom veže do 30. lipnja 2013.

Komentara 4

CA
cap007
18:58 16.03.2011.

Prejak clanak! Ne navodi se tko je to rekao i kada, jednostavno pise da ce otic u Werder. Ma bravo novinaru! Za napisat bilo kakvu glupost sam i ja sposoban.

CA
cap007
19:00 16.03.2011.

Evo, ja tvrdim da ce Bosko Balaban na ljeto potpisat za Real Madrid!

CU
cupus
21:46 16.03.2011.

ma malo morgen ce ti Niko otici u kilavi Werder.bolje mu je u svakom osrednjem spanjolskom ili engleskom klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije