Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSLJEDNOST

Wenger: Stojim iza odabira momčadi

arsene wenger
Reuters
24.01.2010.
u 19:45

Eduardo da Silva, Andrej Aršavin i Tomaš Rosicky ostali su na klupi, Jay Emmanuel-Thomas, Francis Coquelin i Craig Eastmond dobili su priliku za dokazati se kroz utakmicu 4. kola FA Cupa u kojoj je Arsenal gostovao kod Stoke Cityja.

Londonski su "topnici" poraženi 3:1 u toj utakmici, a priliku da prokomentira sastav koji je poslao od prve minute na travnjak nakon utakmice iskoristio je francuski menadžer momčadi Arsene Wenger.

- Nisam baš imao nekog izbora pri sastavljanju momčadi, a uostalom, kada sam u igru poslao igrače s klupe (Eduardo, Aršavin i Ramsey ušli u 67. minuti) rezultat je bio 1:1. Stoga ne bih u tome tražio problem. Možemo pričati cijelu noć o tome, ali što bi se dogodilo da je bilo drugačije, nećemo saznati. Moja je odgovornost birati momčad, a iza one koju sam izabrao u potpunosti stojim. Ako sam pogriješio, ja sam taj koji je pogriješio - veli Wenger i nastavlja.

- Lako je sada pričati da bismo pobijedili da su na travnjaku bili igrači koji nisu. Naš je stav tijekom igre bio fantastičan, a to je važno jednako koliko i to da nas očekuje još niz teških utakmica.

Za kraj je francuski stručnjak prokomentirao debi Sola Cambella, robusnog 35-godišnjeg braniča kojeg je momčad prošli mjesec dovela kao pojačanje, a koji je za Arsenal već igrao od 2001. do 2006. godine.

- Bio je dobar, ali će biti razočaran zbog tri primljena pogotka. Moje je mišljenje da je momak koji dugo nije igrao, odradio dobru utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije