Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžer Arsenala traži kaznu za 'kraljevski klub'

Wenger: Real je ostavio loš dojam o nogometu

arsene wenger
Reuters
26.11.2010.
u 13:26

Menadžer Arsenala Arsene Wenger izjavio je da Uefa treba detaljno preispitati situaciju na utakmici 5. kola Lige prvaka između nogometaša Ajaxa i Real Madrida, kada su isključeni Alonso i Ramos

Realovi igrači dobili su druge žute, odnosno crvene kartone, u trenutku kada je njihova momčad vodila sa 4:0. Sve se zavrtilo kada se ispostavilo da su igrači namjerno isprovocirali glavnog suca da im pokaže žute kartone, a nakon instrukcija trenera Josea Mourinha kako bi u drugu fazu natjecanja ušli bez kartona.

- To bi trebalo kazniti - kazao je Wenger te obrazložio:

-  Ne želim to gledati na travnjacima, šteta je to vidjeti od tako velikog kluba. To baca loš dojam na ovu igru. Poštujem Real Madrid iznimno zbog njihove kvalitete i rezultata. Ne mogu reći da mi to nikad nije palo na pamet. Ali kada vidite takvu situaciju na televiziji, moram reći da izgleda zaista užasno. Ali mora se imati poštovanja prema ljudima koji gledaju utakmicu, koji su platili ulaznicu da bi gledali nogomet, a ne takve stvari - zaključio je menadžer Arsenala.

Komentara 2

HO
hotfishlake
16:07 26.11.2010.

arsene daj osvoji opet jednom nesto pa onda brbljaj kolko te volja!

Avatar Idler 3
Idler 3
21:49 26.11.2010.

Ljudi koji su platili ulaznice kako bi gledali nogomet vidjeli su prije toga četiri gola, par odličnih akcija Reala i atraktivnih poteza pojedinaca...onih zadnjih par minuta više uopće nije bitno. PS: naglasio bih još nekaj - mogli su dobit drugii žuti recimo grubim startom s leđa....ali nisu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije