Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasljednik Manuela Pellegrinija

Wenger: Real? Dajte me pustite na miru!

Arsene Wenger
AFP
12.03.2010.
u 20:56

Nakon ispadanja madridskog Reala u osmini finala Lige prvaka, trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger u medijima se ponovno počeo spominjati kao mogući nasljednik Manuela Pellegrinija.

- Dajte me pustite već jednom na miru. Odradit ću ugovor s Arsenalom (vrijedi do ljeta 2011. godine, op. a.) do kraja i tome se doista nema ništa drugo dodati – rekao je 63-godišnji Francuz u izjavi za madridski dnevnik AS.

- U ovim trenucima razmišljam o utakmici protiv Hull Cityja. Možda je Hull manje glamurozan od Reala, no za mene je u ovom trenutku daleko značajniji.

Odgovorio je zato Wenger na pitanje o njemu omiljenoj nogometnoj temi: vezi između trošenja ogromnih količina novca i osvajanja trofeja.

- Potrošiti 260 milijuna eura ne znači nužno osigurati osvajanje naslova u Ligi prvaka. Ako možete toliko novca trošiti svake godine, na koncu ćete u tome ipak uspjeti. Ovo je tek prva Realova sezona pod ravnanjem Florentina Pereza. Predsjedniku treba dati vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije