Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi tvrde

Wenger odmah reagira i dovodi Mandžukića u Arsenal!?

Mario Mandžukić protiv Arsenala
Foto: NI Syndication/PIXSELL
25.01.2014.
u 10:14

- Mislim da će Lewandowski igrati u početnoj postavi kada dođe na ljeto jer njegove karakteristike više odgovaraju Pepovom sustavu nego Mandžukićeve

Bayern je jučer u nastavku prvenstva stigao do pobjede protiv Borussije Mönchengladbach, a Mario Mandžukić nije bio u konkurenciji za taj susret. Iz kluba su poručili da ne trenira dobro te da je zbog nediscipline ostao u Münchenu.

Naravno, odmah su krenule glasine kako napušta klub, a engleski mediji pišu kako bi hrvatski reprezentativac mogao spakirati kofere i krenuti na Otok. Za njega je jako zainteresiran Arsenal, a nakon posljednjih događaja Wenger je obnovio interes za njega i kreće u akciju njegova dovođenja.

Englezi danas pišu kako je Mandžo u lošim odnosima s Guardiolom, a ističu i indikativnu izjavu počasnog predsjednika Franza Beckenbauera.

- Mislim da će Lewandowski igrati u početnoj postavi kada dođe na ljeto jer njegove karakteristike više odgovaraju Pepovom sustavu nego Mandžukićeve. A osim njega, Guardiola kao napadačke opcije ima Müllera i Götzea, rekao je Beckenbauer.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još tjedan dana pa bi Mandžukićeva sudbina u Bayernu vrlo skoro trebala biti poznata.

>>Mandžukić zbog nediscipline ostao u Münchenu, Bayern savladao Borussiju (M)

Komentara 17

US
USA
11:24 25.01.2014.

Glavni motiv radi kojeg bi trebao otici je sramotan odnos kluba prema njemu kao igracu. A ne radi se o nekom pikzibneru sa klupe, vec o vrhunskom napadacu koji konstantno zabija golove, dajuci sebe maksimalno. I naravno da ce muu biti tesko u drugom klubu jer mu igra Bayerna evidentno odgovara, ali takav robusni napadac s vrhunskom igrom glavom i neumornim zalaganjem i borbom bi u Engleskoj postao vrhunska zvijezda.Tamo navijaci cijene borbenost i zalaganje, a da daje toliko golova u Arsenalu kao u Bayernu postao bi zvijezda u rangu Henrya.

DA
darmar
10:27 25.01.2014.

Mandzo iskoristi ovaj tjedan i odi u Arsenal, ako te zeli. Zavrsi sagu napuhanim Gvardiolom, samerom i Bekom-iza-bauera koji proteziraju njemacke igrace. Sad kad si zategao sa trenerom i njima, sad treba otic.

GO
golo
10:35 25.01.2014.

bjezi Mario od tih, znamo da ti znas svoju situaciju bolje od nas, nu bjezi sto prije, sretno Mario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije