Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Wenger: Nećemo dovesti Džeku ni Balotellija

arsene wenger
Reuters
05.12.2009.
u 11:46

Na konferenciji je za novinare trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger potvrdio da će pratiti situaciju na tržištu napadača ove zime, ali je otklonio mogućnost super-pojačanja...

- Nećemo dovesti Džeku, Balotellija ni Chamakha. Ne treba isuviše maštati. Pronaći igrače koji su svjetska klasa, a da nisu igrali u Ligi prvaka i da su dostupni, to je prava umjetnost. Pratit ćemo tržište ali to ne znači da ćemo kupovati.

Na konkretna je pitanja Francuz konkretno odgovorio.

Edin Džeko?

- Sviđa mi se igrač, ali za njega traže previše novca – rekao je Wenger o bosansko-hercegovačkom centarforu čija se vrijednost procjenjuje na 20 milijuna funti.

Mario Balotelli?

- Nismo zainteresirani. Chelsea je slobodan dovesti ga.

Marouane Chamakh?

- Predsjednik Bordeauxa rekao mi je da nije na prodaju. Bordeaux je u ovom trenutku na vrhu skupine Lige prvaka. Klubu ide odlično i ne vidim razloga zašto bi usred sezone prodavali jednog od najboljih igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije