Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ARSENALA

Wenger: Ne znam zašto Van Persie ide u Beograd

Robin van Persie
Reuters
21.11.2009.
u 19:40

Kontroverzna beogradska liječnica alternativne medicine, Marijana Kovačević, u posljednje je vrijeme iznimno popularna u svijetu ozlijeđenih nogometaša.

Nakon Fabija Aurelija, Glena Johnsona, Yossija Benayouna i Alberta Riere, ovih dana su se u Beogradu pojavili i Frank Lampard, te Robin van Persie, koji su se ozlijedili tijekom posljednjih reprezentativnih akcija.

Nizozemac Van Persie, inače igrač londonskog Arsenala i suigrač hrvatskog reprezentativca Eduarda, je potrgao ligamente gležnja desne noge na prijateljskom ogledu Italije i Nizozemske i slijedi mu šest tjedana pauze, a odlučio je, pak, na preporuku svih spomenutih nogometaša iz Premiershipa, osjetiti"zlatne ruke" doktorice Kovačević.

O svemu tome mišljenje ima trener Arsenala Arsene Wenger:

- Nisam pobornik alternativne medicine, ali isto tako nisam doktor da odlučujem što je dobro, a što ne. No, imam sasvim dosta podloge za napisati knjigu o čudnom tretiranju mnogih ozljeda takvim medicinskim putem. Za Van Persieja želim da se što prije vrati na travnjak, a to što je odlučio otići tamo gdje već jest, to je njegov izbor - rekao je Wenger i dodao:

- Jasno mi je da svi nogometaši žele oporavak raditi u svojim rodnim zemljama, pogotovo ako je to moguće u rodnom gradu. No, ovaj odlazak Van Persieja u Beograd mi i nije logičan, ali nisam ovdje da sudim po toj temi. Mogu samo dati preporuku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije