Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNO ĆE ''PRORADITI''

Wenger: Ne brine me Eduardova apstinencija

Eduardo da Silva
Pixsell
14.02.2010.
u 18:54

Menadžer nogometaša londonskog Arsenala Arsene Wenger osvrnuo se ukratko na činjenicu da hrvatski napadač Eduardo da Silva u posljednjih pet utakmica prije ozljede nije bio strijelac.

Eduardo je, nakon što je ozlijedio zadnju ložu 27. siječnja u dvoboju s Aston Villom, propustio tri prvenstvena derbija svog kluba, s Manchester Unitedom, Chelseajem i Liverpoolom. Prva dva su ''topnici'' izgubili, a u trećem su napokon proslavili pobjedu 1:0.

Eduardo je ove sezone postigao šest pogodaka za Arsenal, ali niti jedan u zadnjih pet nastupa prije ozljede.

- Eduardo na treninzima pokazuje znakove da je opet očvrsnuo. Kod nogometaša koji su tako teško ozlijeđeni kao što je on bio prilikom loma noge, potrebno je dugo vrijeme za potpuni oporavak. Ipak, mogu reći da je sve snažniji i snažniji. A to što u nekoliko utakmica nije zabio gol, uopće me ne brine. I njemu sam rekao, kada asistiraš za gol, to je isto kao da si i zabio. Za mene tu nema razlike. Isto to sam rekao i Robinu van Persieju na početku sezone. Sjetite se da je i on u uvodnom dijelu sezone udijelio nekoliko asistencija, iako tada nije zabijao golove – izjavio je Wenger, te dodao.

- Postizat će Eduardo opet golove. Kada dajete svoj doprinos momčadi, ona će vam to znati vratiti. Treba samo biti strpljiv.

Komentara 2

OB
-obrisani-
05:28 15.02.2010.

eduardo egipcanin

OB
-obrisani-
19:31 14.02.2010.

Wengera ne brine Eduardo i to iz dva razloga. Kao prvo on je Brazilac i dakle itekako zna igrati nogomet. A kao drugo igra za Hrvatsku reprezentaciju što znači da če se za vrijeme World Cupa kada če najboji igrati Eduardo fino odmoriti i naspavati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije