Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba s otoka

Wenger napušta Arsenal? PSG mu nudi čak 30 milijuna funti!

wenger
Reuters/Pixsell
21.01.2013.
u 13:06

Mirror navodi i to da su Carlu Ancelottiju odbrojeni dani u PSG-u pa bi na kraju sezone zapravo moglo doći do zamjene trenera

Arsene Wenger mogao bi nakon 17 godina napustiti Arsenal! Prema pisanju engleskog Mirrora, francuski stručnjak ima ponudu bogatog PSG-a koji bi ga želio angažirati na kraju sezone. Wengeru ugovor s topnicima istječe 2014. godine i zasad ga nema namjeru produžiti, što bi Parižani htjeli iskoristiti. Navodno su Wengeru spremni ponuditi čak 30 milijuna funti za tri godine.

Mirror navodi i to da su Carlu Ancelottiju odbrojeni dani u PSG-u pa bi na kraju sezone zapravo moglo doći do zamjene trenera, što znači da bi onda Talijan naslijedio Wengera na Emiratesu.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
SI aka SI
13:29 21.01.2013.

pa to je stvarno bomba. Wenger bi ako nije prolupao pod stare dane, mogao prodati cijelu momčad i krenuti s juniorima.

NI
Nini istrijan
16:18 21.01.2013.

Wenger ima jednistvenu poziciju u Arsenalu jer niti jedan drugi klub ne bi tolerirao cinjenucu da Arsenal nista nije osvojio vec desetak godina.I kako izgleda i ove godine ce biti ista prica i zato mu je ponuda PSG-a velika sansa. No to su sve samo glasine,ja licno mislim da je prvi cilj PSG-a da dovede Mourinhaa s njime i jos nekog igraca Reala npr.Benzemu i Moutinha iz Porto-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije