Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO POJAČANJA

Wenger: Moramo u ljetnu kupnju

arsene wenger
Reuters
07.04.2010.
u 20:37

Arsenalovi nogometaši oprostili su se od Lige prvaka nakon što ih je u četvrtfinalu s ukupnih (dvije utakmice) 6:3 nadvisila Barcelonina momčad.

Aktualni prvak LP-a nije dopustio iznenađenje u uzvratu na Camp Nouu na kojem je Lionel Messi s četiri gola potpisao 4:1 pobjedu i dokazao Arsenalu da još mora nogometno sazrijeti.

Taj će proces londonska momčad nastaviti na ljeto budući da njen menadžer Arsene Wenger, shvativši što se dogodilo u Barceloni, sprema osnaživanje momčadi kupnjom.

- Morat ćemo dovesti neke igrače, no još ima vremena za razmišljati o tome. U fazi smo razvijanja igrača - tvrdi trener čija momčad igra oku lijep nogomet, no i čeka trofej još od 2005. godine.

- Theo Walcott ima 22 godine, Nicklas Bendtner također, Samir Nasri, Abou Diaby i Denilson su stari 22, 23 godine. Pokazali su kvalitetu, a s vremenom će postati još jači. Mladi smo i radimo dobre stvari. Imamo šest ili sedam igrača mlađih od 23 godine u momčadi, a protiv Barcelone smo pokazali da smo sposobni stvarati prilike. Ali, nedostaje nam iskustva - zaključio je Francuz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije