Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČEN NA HANSSONA

Wenger: Moji su igrači primali mito

Arsene Wenger
AFP
20.02.2010.
u 10:44

Menadžer Arsenala u petak je šokantno otkrio, kritizirajući švedskog suca Martina Hanssona, da su njegovi igrači primali mito.

Iz riječi se dalo iščitati da se opaska odnosi na period dok je bio trener Monaca početkom devedesetih, kada je francuski nogomet potresao kladioničarski skandal, iako francuski menadžer nije rekao koji su to igrači primali novac sa strane.

- Vjerujem da je Hansson ili nesposoban i nepošten, ali radije mislim da je nesposoban. Odbijam vjerovati da je nepošten jer s takvim stavom postanete paranoični. A znao sam se osjećati i puno lošije od toga, kada su moje vlastite igrače kupovali protivnici. A niti tada nisam postao paranoičan - prenosi Wengerovu izjavu The Sun.

Francuski strateg ogorčen je na suđenje Hanssona u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u kojoj je njegov Arsenal poražen na Dragauu od Porta 2:1, a u kojem su ostala sporna dva detalja, nesuđeni jedanaesterac na Tomašu Rosickom i sporan indirektni udarac iz kojeg je Porto (Falcao) munjevitim izvođenjem postigao pobjednički gol.

Unatoč bizarnoj usporedbi s namještanjem utakmica, Wenger kaže da ne sumnja u Hanssonovo poštenje.

- U našem poslu morate vjerovati ljudima. Rekao sam da je Hansson pogriješio, odbio je naše prosvjede oko jedanaesterca, a njima je dozvolio takav gol. UEFA bi morala pobliže objasniti kako bira suce za utakmice Lige prvaka. Trebali bi biti otvoreniji - zaključio je Wenger.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije