Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUD NIJE SPREMAN

Wenger: Misao o Birminghamu? Najcrnji dan

Eduardo da Silva
AFP
16.10.2009.
u 13:32

Menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger potvrdio je da hrvatski reprezentativni napadač Eduardo da Silva neće konkurirati za subotnji nastup u devetom kolu Premiershipa u kojem "topnici" dočekuju Birmingham.

- Eduardo nije na raspolaganju. Još je predaleko od povratka - rekao je Wenger o hrvatskom napadaču, koji je zbog ozljede natkoljenice propustio i posljednje dvije utakmice hrvatske reprezentacije protiv Katara i Kazahstana.

Wenger se prisjeća tih dana ove subote, kada će njegovi momci opet zaigrati protiv Birminghama.

- Na što me podsjeća Birmingham? Na tešku ozljedu Eduarda, na najcrnji moj dan u engleskom Premiershipu - rekao je Wenger dodajući:

- Nakon toga smo upali u veliku krizu rezultata. Vjerojatno su igrači podsvjesno u sebi nosili tu tešku ozljedu suigrača.

Wenger je nastavio u sličnom tonu:

- Nakon toga sam se stalno pitao hoće li Eduardo više ikada igrati, ako se vrati, kada će se to dogoditi. Nije više bilo isto voditi treninge i utakmice. Bio sam strahovito ljut nakon te utakmice i znam da sam bio prežestok prema Tayloru, zbog čega sam se i ispričao. No, i dalje mislim da je to bio brutalan start kakvom nije mjesto na travnjaku. Svi u klubu smo bili šokirani viđenim, Eduardova noga je izgledala strašno. Eto, na to me podsjeća Birmingham.


Wenger je progovorio i o zdravstvenom stanju ostatka momčadi.

- Clichy (Gael) je dobio udarac u gležanj na reprezentativnom okupljanju, a Diaby (Abou) također ima problema s gležnjem. Ali problemi su blaže naravi i oni bi mogli zaigrati. Što se tiče Nasrija (Samira), on se jako dobro oporavlja od loma noge i vjerujem da bi mogao zaigrati protiv Liverpoola (u Carling Cupu 29. listopada). Ako ne bude nikakvih problema u međuvremenu, tada će biti u momčadi - dodao je francuski stručnjak.

Komentara 2

RU
Rugovit
14:26 16.10.2009.

Još malo pa će Eduardo nazad u Dinamo.

BJ
bj1204
17:21 16.10.2009.

rugovitu sram te bilo, Eduardo je dobio toliko batina koliko ti nemreš zamislit svi ga cjene,,,,,,,srami se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije