Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RISKIRAJUĆI S EDUARDOM

Wenger je tog utorka bio sebičan, no čuvao je i svoju glavu

Arsene Wenger
AFP
05.10.2009.
u 08:17

Je li Arsene Wengere tog utroka bio sebičan? Ako je znao da je Eduardo da Silva imao problema s ozljedom, a ipak ga gurnuo na Emirates u trenutku kad je Olympiacosova obrana bila žilava, tada je u našim očima izgubio sve simpatije i zaslužio osudu.

Jer, tih 20 minuta će Dudua stajati možda i mjesec dana bez nogometa i igranja. Stavljajući se u kožu Slavena Bilića, naravno da bismo bili ljuti i razočarani jer je ostao bez svog prvog napadača uoči još jedne, možda i jako važne reprezentatativne utakmice.

No, nema dvojbe da je Wenger sigurno poslao Dudua na zagrijavanje, da ga je pitao može li igrati. A, naš reprezentativac, gladan nastupa i igranja nogometa nakon svih patnji kroz koje je prolazio, sigurno je osjetio da može i da želi igrati.

Naime, Wenger je čuvao i svoju glavu riskirajući s Eduardom, no Arsenal plaća tog nogometaša i dok god su oni vlasništvo klubova, do tada će savez i reprezentacije, koje imaju sve manje termina i sve manje utakmica, zapravo biti nemoćni.

 

Komentara 2

ĐE
đenpa
09:03 05.10.2009.

Ma nije Wenger ništa kriv. Prije stoji ona konstatacija da je Eduardo željan igranja zatajio prijašnju lakšu ozljedu. Točno, Dudu će nam nedostajati, ali bez njega smo igrali na Europskom prvenstvu, pa ćemo moći i protiv Kazahstana. Samo, daj Bože da se Dudu oporavi za dodatne kvalifikacije za koje sam uvjeren da ćemo se plasirati.

TN
terra_nuova
10:15 05.10.2009.

Ljudi moji,pa koji smo idiotski narod!!! Stalno nesto kenjamo : mi ovo mi ono,naravno,sve u pozitivnom smiislu,a kada treba odraditi mali posao sa Kazahstanom,gace su nam pune dreka.Kao,nabit cemo Engleze u Londonu,a onda,dva sata kasnije,je,je,ma gadni su ti Kazahstanci.Koliko god da je Dudu pravi nogometas,u tekmi sa Kazahstanom nam ne smije nedostajati.U sportu imamo samo jednu osobu vrijednu postovanja.Jedino je B.Vlasic prava sampionka i to prije svega mentalna.Dok se nogometni trening sastoji od pola rada,a pola zezancije,ona trenira sama na praznom stadionu, i ipak se motivira za svako takmicenje. Nakon samo jednosatnog treninga u teretani,nogometesi psuju treneru mater,jer je pravi gonic robova.A jedan atleticar desetobojac,koji trenira 12.000 puta vise,skoro nikada se ne zali na uvjete treninga,a niti ne spominje nikakvu zaradu,koja iznosi mozda cetvrtinu place loptaca.Pobjedili smo Temisvar,bravo decki,al kak bu repka protiv Azijata,nema nam Dudua? Humor da neba !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije