Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova mlada nada

Wenger je kupio 15-godišnjaka nakon što je pogledao ovaj video

Arsene Wenger
Reuters/Pixsell
31.05.2013.
u 13:22

Na utakmici mladih momčadi Arsenala i Aston Ville ovaj mladić je briljirao. Iz Arsenala su se odmah odlučili na njegovu kupovinu

Arsenal naveliko ulaže u svoju budućnost i plako se priprema za novu sezonu. Topnici su potpisali novog velikog talenta engleskog nogometa, 15-godišnjeg Dana Crowleyja iz Aston Ville. Menadžer Topnika Arsene Wenger poznat je po sjajnom osjećaju za dovođenje mladih igrača. Iako je Francuz u posljednje vrijeme malo zakazao Crowley bi se zaista Arsenalu trebao isplatiti.

Iako mu je tek 15 godina, Crowley je već nastupio za mladu reprezentaciju Engleske do 18 godina. Na utakmici mladih momčadi Arsenala i Aston Ville ovaj mladić je briljirao. Iz Arsenala su se odmah odlučili na njegovu kupovinu.

>> Doris (18), čudo iz Neuma, potpisuje za Arsenal

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije