Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza

Wenger: Hrvati su autsajderi u skupini, Irska će biti opasna

wenger
Reuters/Pixsell
07.06.2012.
u 09:21

- Španjolska sigurno ide dalje, a za drugo mjesto borit će se Italija i Hrvatska - smatra Francuz.

Svoju prognozu skupine C dao je i menadžer Arsenala Arsene Wenger. Francuski strateg vidi Španjolce kao očite favorite, dok je po njegovu mišljenju borba za drugo mjesto otvorena.

- Španjolci su favoriti, dok je drugi favorit skupine, naravno, Italija. Hrvati su autsajderi - rekao je Wenger i zatim dodao:

- Irska će, pak, biti težak protivnik za sve reprezentacije u skupini. Kao prvo, imaju borbeni duh, a kao drugo, imaju izbornika Trapattonija, koji zna kako ne izgubiti utakmice.

A iako je Bilić boyse proglasio autsajderima, Wenger ipak očekuje da se naša A-vrsta s azzurrima bori za drugo mjesto koje vodi u četvrtfinale.

- Ukupno gledajući, to je vrlo izjednačena skupina. U smislu talenta, naravno, odskaču Španjolci, a za uspjeh Talijana ovisit će hoće li biti efikasni. Jer, taktički su jako dobri, ali se muče s postizanjem golova. Španjolska sigurno ide dalje, a za drugo mjesto borit će se Italija i Hrvatska. Bit će zanimljivo vidjeti tko će proći - zaključio je francuski stručnjak.

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:07 07.06.2012.

Treba ustvrditi da možda Arsene Wenger nije u pravu jer Australac Joseph Simunich, Brazilac Eduardo da Silva i Švicarac Ivan Rakitich su ipak pasni igrači.

Avatar joe1
joe1
10:13 07.06.2012.

bome i nijemac Ivan Ilitschevitz

MA
mar06mir
10:18 07.06.2012.

Wenger je potpuno u pravu. Bit ce dobro ako ne popusimo koju petardu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije