Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL

Wenger: Eduardo i Rosicky su u opakom krugu

Eduardo da Silva
AFP
06.12.2009.
u 16:10

Menadžer Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger priznaje da je shrvan s posljednjom u nizu ozljeda koja je pogodila njegov klub, onom češkog veznjaka Tomaša Rosickog.

Naime, Rosicky je zamijenjen već na poluvremenu subotnjeg okršaja 15. kola Premiershipa protiv Stokea (pobjeda Arsenala 2-0), a razlog je ozljeda prepona koja bi ga s travnjaka mogla udaljiti narednih mjesec dana.

Tako se Rosicky pridružio podužoj listi Arsenalovih ozlijeđenih igrača na kojoj se nalaze Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Gaël Clichy, Theo Walcott i naš Eduardo da Silva.

- Rosicky je shrvan, a i ja sam. Prije utakmice sa Stokeom rekao sam sam sebi: "Tomaš je igrao cijelu utakmicu u srijedu (protiv Cityja u Carling Cupu), trebam li se kockati i staviti ga u ovako važnoj utakmici?". Na poluvremenu se mučio, pa sam ga morao zamijeniti – rekao je Wenger, koji kaže da se takve ozljede kod igrača koji su prethodno dugo bili ozlijeđeni kao Rosicky (izbivao 18 mjeseci zbog ozljede koljena), nisu neočekivane.

- Opaki je to krug kada ste tako dugo ozlijeđeni. Eduardo nije igrao 18 mjeseci, Tomaš nije igrao 18 mjeseci. Kada se vratite, odigrate utakmicu ili dvije, vaše tijelo mora se naviknuti na iziskivanje takve razine energije, a to je teško. Prve impresije oko ozljede Tomaša su da ga neće biti mjesec dana, ali nakon pretraga znat ćemo točno o kakvoj je težini ozljede riječ. Možda ga neće biti deset dana, ali možda i mjesec.

Komentara 1

BO
bosanac
16:25 06.12.2009.

Eduardo nikad vise nece biti tjelesno spreman kao prije loma. Nazalost! Cudo je da je uopce zaigrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije