Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Wenger dobiva dodatnih 25 milijuna funta za pojačanja

'Arsenal manager Arsene Wenger (L) talks to Cesc Fabregas during a team training session in London Colney, north of London April 1, 2008. Arsenal are due to play Liverpool in the first leg of a Champi
'EDDIE KEOGH'
19.06.2011.
u 22:03

Menadžeru Arsenala Arseneu Wengeru možda na kraju uspije zadržati glavne zvijezde kluba Cesca Fabregasa i Samira Nasrija

Ključ leži u - prodaji zemljišta! Naime, Arsenal je u završnici pregovora s Barratt Homes, kojima će prodati dio zemljišta u vlasništvu kluba vrijednog 25 milijuna funta.

Taj novac bio bi dodan iznosu od 35 milijuna funta koliko je Wenger dobio za pojačanja ovoga ljeta. S tim novcem, Arsenal bi mogao privući 2-3 zvučna imena i tako uvjeriti Fabregasa i Nasrija da im se isplati ostati na Emiratesu.

Komentara 5

AN
Andreeejjj
23:25 19.06.2011.

Pa taj debil Wenger u 14 godišnjem trenerskom mjestu u Arsenalu, osvojio je samo 1 englesko prvenstvo!? Da je kod Mamića, ne bi ni cijelu sezonu završio u Dinamu! Tko ga i zašto trpi toliko dugo godina na Emiratima?

KN
knin95
00:59 20.06.2011.

@ Andrejjj u pravu si- Koliko god da mu dadnu dodatnih miliona, opet nece nista osvojiti. Stalno se zahuktaju s lijepim nogometom i opet na kraju nista:). Ima Wenger zaista dobar Lobi u klubu koji ga tolike godine bez uspjeha drzi.

IV
ivanf
01:16 20.06.2011.

a debili, wenger je osvojio 3 prvenstva i 4 fa kupa, najuspjesniji je trener kluba u povijesti. Da stvarno ga treba stjerat i onda dovodit svaku sezonu neke jadnike od kojih se svaki 5. mozda uklopi. Stvarno moronska nacija, seretee da nam klubovi mjenjaju trenere svaku zimu, a onda pljujete po jednom od mozda 5 trenera u svijetu koji su duze od nekoliko sezona u istom klubu, pa daj se odluči sta ti je bolje il prestani kakat okolo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije