Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL OŠTEĆEN?

Wenger bijesan na suce: Zaštićeni su kao lavovi u zoološkom vrtu

City - Arsenal
Foto: Reuters
1/5
19.12.2016.
u 18:48

– Teško je pomiriti se s time kad se to dogodi u tako važnim utakmicama. No moramo živjeti s takvim odlukama jer su suci zaštićeni kao lavovi u zoološkom vrtu – izjavio je Wenger.

Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je da su sudačke pogreške stajale njegovu momčad poraza s rezultatom 1:2 od Manchester Cityja u nedjeljnom derbiju 17. kola Premier lige te da su suci zaštićeni kao lavovi u zoološkom vrtu. 

Theo Wallcot već je u 5. minuti doveo Arsenal u vodstvo, ali Manchester City golovima Leroya Sanea (47) i Raheema Sterlinga (71) došao je pobjede.

No videosnimka pokazuje da je Leroy Sane bio u zaleđu kad je zabio za 1:1, a sporna je i situacija kod pobjedničkog gola Raheema Sterlinga jer je David Silva također bio u zaleđu i pokrivao je vidno polje vratara Arsenala Petra Cecha, što bi značilo da je utjecao na igru.

– Teško je pomiriti se s time kad se to dogodi u tako važnim utakmicama. No moramo živjeti s takvim odlukama jer suci su zaštićeni kao lavovi u zoološkom vrtu – izjavio je Wenger.

Prije dva kola Arsenal je bio drugi s tri boda manje od vodećeg Chelseaja, a nakon poraza od Evertona i Manchester Cityja, nalazi se na četvrtom mjestu s devet bodova zaostatka.

Komentara 1

MA
mađar
21:07 19.12.2016.

Sto želi Wenger s takvom kukavičkom igrom. Osim gola pet puta su usli s loptom u protivničko polje. Mislim da je vrijeme daokupi prnje iz Arsenala. Samo kvoca i pametuje. Dedu je vrijeme pregazilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije