Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Wayne Rooney pripremat će se tjedan dana u Portlandu

\'Manchester United\'s Wayne Rooney runs with the ball during their English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester, northern England, October 16, 2010.
Reuters
05.11.2010.
u 19:21

Wayne Rooney pripremat će se tjedan dana u Portlandu, a Manchester United poručio je kako je njihov napadač u posljednje vrijeme imao veliku medijsku pozornost te da će se tako najbolje oporaviti.

Komentara 1

LA
las001vegas999
13:31 06.11.2010.

pa tamos e i ima gdje pripremat heheheehehe samo neznam u kojem portlandu zapadna ili istocna obala, kajs e tice bolnica i specijalsita onda ih portland oregon ima daleko vise i poznatije od portlanda meine, buduci da runi voli pivo onda je pravom mjestu u pravo vrijeme, jer ni jedan americki grad nema toliko pivovara kak portland oregon hehehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije