Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda
Povratak na članak

Walton: Tužan sam što će Zubac propustiti ostatak sezone

"Krivo nam je što neće moći nastaviti skupljati iskustva i tužni smo zbog njega, jer voli igrati i svake večeri se suprotstavljati najboljim centrima"

Komentari 1

BE
Belgrade
12:59 01.04.2017.

Ko je Ivica Zubac? Igrač LA Lakersa poslednje momčadi Zapadne konferencije! Eto sinoć je jedan Srbin postigao ove godine šesti tripl-dabl u sezoni. Pozvaničnoj statistici NBA u broju tripl-dabl utakmica prvi je Russell Westbrook, drugi James Harden, treći LeBron James a četvrti je Nikola Jokić!!! Sinoć je američki komentator u direktnom prenosu nekolika puta rekao "trojkaaa" i malo je pogrešio kada je konstatovao da je sada "srećno 100 miliona Srba".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.