Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi Max!

Wagsice uzvraćaju udarac: Jesmo li dovoljno lijepe za Euro?

Kayleah Long
Foto: Instagram
1/8
04.04.2016.
u 12:44

Izbornik Republike Irske Martin O’Neal pokušao je duhovitom dosjetkom odgovoriti na pitanje hoće li svojim nogometašima dozvoliti posjete supruga za trajanja Eura. I uprskao!

Irski izbornik nikako nije dosadan lik. Već godinama zabavlja svojim ispadima i neobičnim hobijima (poput opsesije serijskim ubojicama i atentatom na J.F. Kennedyja), no ovaj put je otišao predaleko. Na novinarski upit hoće li slijediti primjer svoga kolege na klupi Walesa i ženama svojih nogometaša zabraniti pristup za trajanja Eura, ispalio je šokantan odgovor:

– Ako su atraktivne, onda su dobrodošle u hotel, dok one ružnije neće moći dolaziti – kazao je O’Neal.

Iako je jasno kako je bila riječ o šali, na reakciju nije dugo trebao čekati. Ženske udruge nisu dobro prihvatile šalu, Karen Whelan, supruga Stokeova veznjaka Glenna, odmah je javno pitala zadovoljava li kriterije, dok je John O’Shea ustvrdio kako svakako vodi ženu i djecu u Francusku.

Irski mediji u međuvremenu su sastavili popis ljepotica kojima će O’Neal bez razmišljanja otvoriti hotelska vrata. Claudine Palmer, supruga Robbieja Keanea, zarađuje kao model za donje rublje i neće imati problema s izbornikovim kriterijima ma koliko visoki oni bili, i supruga Shanea Longa Kayleah zarađuje kao manekenka pa će i njoj izbornik teško naći manu, a neće moći zalupiti vratima niti Becky Gibson, supruzi Shaya Givena. Većini ostalih WAGsica, zaključuju irski tabloidi. 

>>FOTO Evangelina Anderson je najseksi žena nogometaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije