Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČANI NA ŠUBIĆEVCU

Vulić: Sve osim četvrtfinala veliki je podbačaj!

'sport 03.10.2009.,Zagreb, Kranjceviceva - 10. kolo Prve HNL-e, susret izmedju NK Croatia Sesvete i NK Rijeka.Slavlje Badicinova pogotka, Zoran Vulic. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
27.10.2009.
u 12:20

Čulina i Matko preskaču utakmicu na Šubićevcu, no zato se u sastav vraća Fernandez, a blizu prve jedanaestorke su Čeh i Gerc.

Nogometaše Rijeke ždrijeb Hrvatskog nogometnog kupa nije mazio. Danas gostuju kod Šibenika u osmini finala i jedini cilj koji Riječani imaju je proći dalje, jer ispadanje prije četvrtfinala bilo bi podbačaj.

Trener Zoran Vulić po običaju je tajanstven kada je sastav u pitanju. No, mijenjat će ga, kao i sustav. Čulina i Matko preskočiti će Šibenik, u sastav se vraća Fernandez. Blizu prvih 11 su Čeh i Gerc. Prvi bi mogao umjesto Štroka, a drugi umjesto Križmana.

– Šibenik je dobra i kvalitetna momčad, ali mi želimo pobjedu i prolaz – odlučan je trener Vulić koji je najavio čvršću igru nego dosad.

Razlog je što se igra samo jedna utakmica, kalkulacija nema. Šibenik se promijenio, ali i dalje i te kako dobro gura u prvenstvu. Zec je opasan igrač, na kojega treba jako paziti. Nije tajna da Vulić već razmišlja o novim igračima. Prvo treba izgurati jesenski dio, a zatim će u kupovinu, spominju se dva bočna, veznjak i napadač, no moguće je da će samo dvojica biti dovedena.

Predsjednik Turčić spreman je ispuniti trenerove želje. No, do prijelaznog roka ima vremena i utakmica koje treba pobijediti. Mogući sastav: Mance, Turkalj, Čagalj, Budicin, Tadejević, Štrok, Landeka, Pamić, Fernandez i Križman, Đalović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije