Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITU DVA CRVENA

Vulić ljutit: Zar Belupo preko sudaca misli do Europe?

Zoran Vulić
Miranda Cikotić
03.11.2012.
u 17:53

- U nogometu sam 35 godina i ovo nikad nisam doživio - žalio se Vulić na suđenje

Slaven Belupo u iznimno važnoj utakmici za Europu ni s dva igrača više na terenu nije uspio svladati Split, koji je pogotkom Rebića glavom u finišu utakmice došao do velikih 2:2. Vulićeva momčad na teškom i vodom natopljenom koprivničkom terenu bolje je otvorila utakmicu i povela već u 12. minuti. Prekid s desne strane Splićani su brzo izveli, lopta je došla do Marčića koji ubacuje za Vojnovića u šesnaestercu, a bivši farmaceut neometan ju je uz pomoć grede pospremio u Rodićevu mrežu. Slaven Belupo nije dobro stajao na terenu, ali sve se promijenilo u 28. minuti kada je Vugrinec pucao iz daljine, Vuković obranio, ali u želji da dođe do odbijene lopte Delića je za dres povukao Galović. Bio je to drugi žuti karton za gostujućeg stopera i jedanaesterac za farmaceute kojeg je s lakoćom realizirao Vugrinec. Samo četiri minute kasnije Split je ostao na samo devet igrača jer je drugi žuti karton zaradio i Paracki. Vulić je potpuno poludio zbog te odluke suca Strahonje pa se verbalno sukobio i s trenerom Ferenčinom. Slaven je potpuno preuzeo inicijativu, a gosti su se gotovo neprestano branili na svojoj polovici. Žilavi otpor gostiju u 53. minuti slomio je Čanađija sjajnim udarcem s 15-ak metara, nakon dodavanja Delića, no iako su domaćini pokušavali doći i do novog pogotka, u tome nisu uspjeli, a na kraju su teren napustili i pognute glave.

- U nogometu sam 35 godina i ovo nikad nisam doživio. Večeras nogomet nije pobijedio, tužan sam i razočaran. Čudno mi je da prijenos ove utakmice nije bio na televiziji, neću ulaziti u to da li je to bilo namjerno, ali ako Belupo na ovaj način misli do Europe, ne želim im na tome čestitati – istaknuo je trener Splita Zoran Vulić.

Domaći strateg bio je razočaran ishodom, bod smatra neuspjehom.

- Imali smo dva igrača više, preokrenuli rezultat, ali moji igrači nisu bili dovoljno odlučni i pametni u igru da zabiju i treći gol – rekao je Roy Ferenčina i dodao kako mu nisu jasne Vulićeve izjave o suđenju jer je sve bilo čisto, kaže, i jedanaesterac i žuti kartoni.

- Vulić stalno traži alibi u sucima, već tri utakmice ima neupjeh, a ispao je i u Kupu – završio je koprivnički strateg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije