Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splićani gostuju u Puli

Vulić je smijenio Poklepovića, a sada prijeti i Vučeviću

Zoran Vulić
Miranda Cikotić
20.11.2010.
u 10:06

Bit će veselo i zanimljivo u Puli, u dvoboju Istre 1961 i Hajduka.

Zoran Vulić je s Istrom nedavno priredio senzaciju u Poljudu, izbacio bijele u osmini finala Kupa, što je najgori Hajdukov rezultat otkako je Hrvatske. Zbog tog poraza smijenjen je Stanko Poklepović, od tada su počele poljudske turbulencije koje su se, kako kaže predsjednik Joško Svaguša, smirile postavljanjem Gorana Vučevića za trenera. Vučević i Vulić imaju dosta dodirnih točaka, nedavno je Vulić trebao doći u omladinsku školu, ali Vučević se postavio u stilu "ili ja ili on".

To je bilo i očekivano jer Vulićeva uloga bila bi savjetnička, mentorska. Na kraju je Vučević ostao u omladinskoj školi, sada je na klupi prve momčadi, a Vulić je otišao u Istru 1961 spašavati ugled splitskih trenera. Naime, ove sezone, prije njega, Puljane su neuspješno vodili Ante Miše i Robert Jarni, a dolaskom Vulića Istra je počela osvajati bodove. Vučević nije gledao onu pobjedu Istre na Poljudu.

Komentara 10

OB
-obrisani-
10:48 20.11.2010.

Sto se \"taru\". Zbog jedne utakmice oterase Poklepovica kao \"ima netko bolji\". E moji cobani, zar nevidite da ste poludjeli od svojih ogromnih EGA? U hrvatski nogomet su se ugurali sve neki TESTOSTERON EGOISTI. Pa od njih i njihovih sranja,, mi nismo u stanju vidjeti ni stadion, a kamoli utakmicu. Moram priznati da mi se nogomet zgadio.

OB
-obrisani-
11:10 20.11.2010.

Vulić je smijenio Poklepovića, sada prijeti i Vučeviću a sljedeči na redu su Bilić, Mourinho i Guardiola..

FC
fajter.coric
11:17 20.11.2010.

Poklepović je svojim bezobrazlukom,vulgarnim ponašanjem prema igračima za vrijeme provođenja treninga sam sebe smjenio,vrijeđao je igrače,psovao,filozofirao-ko je ikad pratio treninge to je mogao primjetiti vrlo dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije