Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE U SINJU

Vulić: Alkar će nam se željeti osvetiti za visoki poraz

'07.03.2006.....zagreb...spo....podused,dvorana sutinska vrela.utakmica cedevita-zadar.trener jaksa vulic.foto:marko prpic'
Marko Prpic/PIXSELL
07.05.2013.
u 14:59

- Svi se sjećamo one utakmice u kojoj smo Alkara pobijedili s doista velikom razlikom i u svakom slučaju da će to njima biti jedan dodatan motiv da poprave loš dojam s te utakmice - kaže Vulić.

U srijedu u 20:00h Cedevita će u sklopu 12. kola A-1 Lige za prvaka gostovati kod Alkara. U prošlom susretu ova dva protivnika Cedevita je u Domu sportova slavila s nevjerojatnih 60 razlike (135:75) i Sinjani će u ovoj utakmici sigurno željeti isprati gorak okus.

- Svi se sjećamo one utakmice u kojoj smo Alkara pobijedili s doista velikom razlikom i u svakom slučaju da će to njima biti jedan dodatan motiv da poprave loš dojam s te utakmice. Očekujem da će ući vrlo motivirani. U zadnjoj utakmici s Jollyjem dosta su se dugo držali. Odigrali su puno bolje nego u nekoliko prijašnjih kola, tako da odlazimo svjesni da moramo ući maksimalno u utakmicu i nastaviti naš pozitivan niz. Ako uđemo na pravi način, ja očekujem da ćemo zabilježiti pobjedu - rekao je trener Cedevite Jakša Vulić.

Cedevita u Sinju vjerojatno neće igrati u kompletnom sastavu.

- Situacija s ozljedama je puno bolja. U Sisku nismo koristili Ilievskog i Wrighta. Vrlo vjerojatno ćemo i u utakmici s Alkarom odmoriti neke igrače kako bi samu završnicu, tu prije svega mislim na utakmicu s Cibonom, a kasnije i playoff, dočekali kompletni i maksimalno spremni za ključni dio sezone - dodao je Vulić.

Roko Rogić prošlu je sezonu proveo na posudbi u Alkaru kao jedan od stožernih igrača. U zadnje vrijeme dobiva i sve veću minutažu u Cedeviti.

- Trudim se na treninzima i dat ću sve od sebe. Zahvalan sam treneru što mi je pružio toliku minutažu. Da budem iskren, nisam se baš nadao. Znao sam da je Vlado ozlijeđen, nisam znao hoće li igrati, ali zahvaljujem se treneru što mi je podario 30 minuta u Sisku. U Sinju sam proveo prošlu godinu. Bilo mi je jako lijepo i jedva čekam da se vratim dolje Maliganima - rekao je Rogić.

Mladi razigravač ima samo dobre uspomene na sinjske navijače.

- Cijelu sezonu čekam i gledam kad je ta utakmica dolje da bude fešta. Žao mi je što nisu ostvarili nijednu pobjedu, ali eto, tako je ispalo. Navijači su im uvijek vjerni. Znam kad smo mi igrali da je navijanje bilo uvijek, bila pobjeda ili poraz. Kod njih mi se strašno dopalo da zaplješću i kad sjajan potez napravi protivnička ekipa. To me zadivilo i stvarno im svaka čast - smatra Rogić.

Vulić: Alkar će nam se željeti osvetiti za visoki poraz

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije