Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vejić prema Kini, Rodić u Spartak

Vukušić zablistao, Pelaić se vratio

Ante Vukušić
Nino Strmotić/VLM
17.02.2010.
u 16:58

Mladi Vukušić pokazao se u najboljem svjetlu u prijateljskoj utakmici, a od četiri pogotka postigao je tri u prvih šesnaest minuta. Nepoželjni igrači idu na istok.

Ante Vukušić na najbolji je način iskoristio dvoboj Hajdukovih standardnih alternacija, kako ih je nazvao trener Stanko Poklepović, protiv Glavica. Splićani su pobijedili sa 6:1 (5:1), a Vukušić je postigao četiri pogotka, od čega tri u prvih šesnaest minuta. Strijelci su još bili Zulim i Jozinović, a pogodak za domaće postigao je Šandrić.

U službenoj utakmici, nakon 22 mjeseca, zaigrao je Mladen Pelaić.

Inače, stižu glasovi kako bi se dio nepoželjnih i skupih igrača ipak mogao udomiti do kraja prijelaznog roka na istoku. Ivan Rodić krajem tjedna trebao bi ponovno pokušati sve dogovoriti sa Spartakom iz Nalčika, putuje na razgovor, a Hrvoje Vejić navodno čeka ponudu iz Kine.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mitar
20:33 17.02.2010.

Sportski novinari su jedva docekali da njihovi poslodavci nekoga pobijede pa da mogu pisati feljtone o tome.Svaka cast ovome iz NK Glavica sto dao gol.Pa nisu Barcu pobijedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije