Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađujuće finale

Vuković i Gojun sa "Lisicama" izbacili prvake Europe!

Renato Sulić
Davor Javorović/PIXSELL
09.09.2015.
u 15:50

U momčadi Barcelone Marko Kopljar nije postigao niti jedan pogodak iz tri pokušaja.

U finalu Svjetskog klupskog prvenstva, koje se održava u Dohi, igrat će neočekivano berlinski Füchse i mađarski Veszprem.

I dok je mađarski prvak (Slišković 6, Sulić 1) bez problema pobijedio Sydney (29:17), berlinske "lisice" napravile su veliko iznenađenje pobijedivši Barcelonu, aktualnog osvajača Lige prvaka, sa 26:25. Drago Vuković je postigao tri pogotka za Füchse, dok je Jakov Gojun odigrao 16 minuta, ali samo u obrani. Junak njemačke momčadi bio je češki vratar Petr Stochl koji je imao 19 obrana.

U momčadi Barcelone Marko Kopljar nije postigao niti jedan pogodak iz tri pokušaja. Najefikasniji kod Barcelone bio je Kiril Lazarov koji je postigao 11 pogodaka.

>>Zbog trovanja igrača Zagreb ne igra s Vardarom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije