Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS INTERVJU

Vukojević: Zbog guranja sam dobio prvi crveni

'sport 09.10.2009.Rovinj, Hrvatska - pripreme Hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice sa Kazahstanom. Press konferencija Hrvatskog nogometnog saveza u hotelu Monte Mulini.Ivica Krizanac i Ognj
'Antonio Bronic/Vecernji list'
29.10.2009.
u 19:17

U srijedu ste u utakmici kupa pobijeđeni od Šahtara 0:2, a zaradili ste i isključenje. Kako?

- Stajao sam u živom zidu, četiri minute prije završetka utakmice, Kučer me udario laktom. Gurnuo sam ga po leđima, a on je pao kao da ga je pokosio snajper! To mi je prvi crveni karton u karijeri, kriv sam što sam nasjeo na provokaciju. Ovo mi je dobra škola.

Koliko vas je pogodilo ispadanje iz ukrajinskog kupa?

- Ostalo nam je prvenstvo, imamo šest bodova više od Šahtara i tu prednost moramo zadržati. Osjetilo se na utakmici kupa da nam nedostaje svježine, odigrali smo dosta utakmica ove jeseni.

Sljedećeg tjedna domaćini ste Interu u Ligi prvaka?

- Premda nam i bod odgovara, učinit ćemo sve da pobijedimo. Šanse su 50:50, ali vjerujem da smo dovoljno jaki da svladamo Talijane. Nakon Intera, domaćini smo Barceloni i još držimo u svojim rukama sve ključeve za plasman u drugi krug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije