Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina nije bez izgleda

Vukojević: Surkis je gospodin i neće biti mućki

Srna i Vukojević
Marko Lukunić
06.10.2009.
u 10:01

Nakon što se uglavnom devedeset minuta divio Barceloni u sudaru Lige prvaka, Ognjen Vukojević skoknuo je do Bjelovara.

To što igra Barcelona, to je neki drugi sport, nikada se nisam osjećao tako nemoćno, iako rezultat sugerira drugo - rekao je Vukojević.

U Bjelovaru, gdje su mu roditelji, trenirao je dva dana, jer zbog kartona nije mogao igrati prvenstvenu utakmicu. U kakvom ste raspoloženju ostavili Ukrajince?

- Ha, oni ne prestaju vjerovati. Kada razgovaramo o toj utakmici, moram reći da jako cijenim ukrajinski nogomet, čak mogu ustvrditi da Ukrajina može svladati Englesku. Naravno, u specifičnoj utakmici, na novom stadionu, u igri na granici svojih mogućnosti - smatra Ognjen.

U kakvoj su formi glavni igrači?

- Srećom za nas, njihov najbolji igrač Alijev nije još spreman. Izbornik ga je pozvao, no ima snage samo za jedno poluvrijeme. Ali i u tom vremenu može napraviti dar-mar.

Ostali?

- Činjenica je da će im Čigrinski nedostajati, ali drugi su igrači u dobroj formi. Vratar Šovkovski igra u životnoj formi, Timoščuk igra stalno u Bayernu, Ševčenko je opet onaj stari. Sigurno da Mihajličenko može sastaviti dobru momčad, nema dvojbe da će izgarati za tu pobjedu.

Vjerujete li u engleski fair-play u subotu?

- Pa ne želim na drugi način razmišljati. Puno je tih priča, razumijem i medije, to je zanimljivo. I sigurno u nogometu ima nepoštenja i namještanja, ali puno manje nego što to izgleda. Capello zna da bi poraz jako odjeknuo i da bi za sobom povukao puno priča. Grigorij Surkis u svom biznisu nije uvijek igrao po načelima fair-playa.

Je li moguće da on nešto pokuša?

- Sigurno ne. On je gospodin, oči cijele Europe bit će uprte u tu utakmicu, siguran sam da nikakvih mućki ne može biti. Jedino nam preostaje da vjerujemo kako će Englezi biti na pristojnoj razini. A to je dostatno za bod! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije