Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI I DALJE ZABIJAJU

Vukojević strijelac u pobjedi Dinama u kijevskom derbiju

Ognjen Vukojević
AFP
10.04.2010.
u 17:28

Nogometaši kijevskog Dinama pobijedili su u gradskom derbiju Arsenal 3:1 u utakmici 24. kola ukrajinske Premier lige. Vodu na mlin Dinama odvukao je hrvatski nogometaš Ognjen Vukojević.

Hrvatski je reprezentativac postigao prvi pogodak na ogledu u 34. minuti, čime je drugi put u sezoni zatresao mrežu suparničkih vratiju. Tim je rezultatom završilo prvih 45 minuta, a dodatno je domaćin povećao vodstvo u nastavku. Magrao u 62. i Milevskij u 65. su zabili za sigurnih i komotnih 3:0 domaćina.

Gostima je tek počasni pogodak priuštio Zakarljuka u 73. minuti. Nervozni su gosti u samo dvije minute (82. i 83. minuta) ostali bez dva igrača na travnjaku. Crvene kartone su zaradili Šeršun i Simonenko.

Bila je ovo jedanaesta pobjeda Dinama na domaćem terenu, uz jedan remi, te su njome iskoristili remi Šahtara s Dnjiprom (0:0) i zasjeli na vrh ljestvice zbog bolje gol razlike.

Recimo da je Krivbas Krivij Rig na svom terenu odigrao 2:2 protiv Metalista iz Harkiva, a Mladen Bartulović je za domaću momčadu, u završnom periodu igre, zaradio žuti karton.

 

Ukrajinska Premier liga, 24. kolo:

Dinamo Kijev - Arsenal Kijev 3:1

Krivbas Krivij Rig - Metalist Harkiv 2:2

Černomerec - Vorskla 0:0

Šahtar - Dnjipro 0:0

Redoslijed: 1. Dinamo Kijev 59, 2. Šahtar 58 (-1), 3. Metalist Harkiv 46, 4. Dnjipro Dnjipropetrovsk 42 (-1), 5. Karpati Ljviv 41 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije