Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugovor do 2017.

Vukojević predstavljen u Beču: Dragović mi je mnogo pričao o Austriji

Ognjen Vukojević
fk-austria.at
02.06.2015.
u 13:50

- U Ognjenu smo dobili iskusnog defenzivnog veznjaka, koji može igrati i na mjestu stopera, kaže sportski direktor Frank Wohlfahrt.

Iza bečke Austrije razočaravajuća je sezona u kojoj je osvojila sedmo mjesto u prvenstvu. No, možda već sljedeća bude uspješnija, a tome bi mogao pridonijeti i hrvatski veznjak Ognjen Vukojević (31).

On je danas predstavljen u Beču te je potpisao ugovor do 2017. godine uz mogućnost produljenja za još jednu sezonu.

Austrijanci su Ogija predstavili kao iskusnog hrvatskog reprezentativca sa 54 nastupa te navode kako je sudjelovao na tri velika natjecanja - Euru 2008. i 2012. te SP-u u Brazilu. Nakon prošlogodišnjeg Mundijala oprostio se nezadovoljan tretmanom izbornika Nike Kovača.

- Sretan sam zbog dolaska i zahvaljujem se sportskom direktoru Franku Wohlfahrtu na odličnoj komunikaciji. Znam da sam došao u veliki austrijski klub bogate tradicije. U kijevskom Dinamu sam igrao s Aleksandrom Dragovićem i on mi je mnogo pričao o ovom klubu - kazao je Vukojević, a nadovezao se direktor Wohlfahrt:

- U Ognjenu smo dobili iskusnog defenzivnog veznjaka, koji može igrati i na mjestu stopera. Našoj će momčadi dati rutinu i sigurnost, a pomoći će i u građenju igre prema naprijed.

>>Ognjen Vukojević dvije godine u bečkoj Austriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije