Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Karlovac

Vukelić se nada da će Zajec privući sponzore, dug je 7 milijuna kuna

'22.03.2011., Hrvatska, Draganici - Imanje Velimira Zajeca, bivseg nogometasa i nogometnog trenera. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
29.06.2011.
u 10:41

Bivši ministar obrane i gazda u sjeni NK Karlovca želi stabilizirati klub koji je trenutačno dužan milijun eura

Velimir Zajec novi je sportski direktor NK Karlovca! Nakon što je bio trener i sportski direktor Dinama u nekoliko navrata, Panathinaikosa i Portsmoutha, nekadašnji kapetan modrih iz zlatne 1982. dolazi u mali klub s Korane.

Zajec je, nakon što ga je Mamić lani smijenio s mjesta trenera, izričito rekao:

– Ne vraćam se u hrvatski nogomet.

No, ipak se vraća! Što je pozadina iznenadnog dolaska Dinamove legende u Karlovac? Budući da je rekao da ne želi raditi s ljudima koji vode naš nogomet, smatrajući ih problematičnima, pakt s bivšim ministrom obrane i predsjednikom iz sjene Brankom Vukelićem također je upitan. Naime, nakon nalaza Državne revizije, u poslovanju MORH-a ustanovljeni su znatni dugovi. No, to Zajecu očito nije bilo važno, prihvatio je ponudu. I zatražio da Vukelić i službeno preuzme sve konce u klubu. Glavna spona u pregovorima bio je Milan Šulentić, dugogodišnji prijatelj i suradnik u Dinamu. A Vukelić je dovođenjem Velimira Zajeca pokušao riješiti trenutačne probleme kluba.

Naime, Karlovac je dužan sedam milijuna kuna, a sa Zajecom, koji je nogometno ime, ipak bi nekako mogao dovesti sponzore.

A što će učiniti Zajec kao prvi korak? Prema nekim informacijama, Srećko Lušić, sadašnji trener Karlovca, treba biti zabrinut. Naime, Zeko već razmišlja da u Karlovac pozove Vlaka i Mlinarića.

Komentara 1

Avatar Pivica
Pivica
17:43 29.06.2011.

Piši kući propalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije