Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Vuk sit, a ovce na broju, na EP u Švedsku idu Hrvatska i Slovenija

Sonja Bašić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
01.06.2016.
u 23:45

Neka im ova pobjeda, vjerojatno im je to posljednja protiv nas jer nas teško više ikada mogu pobijediti - rekla je Andreja Penezić

Rukometašice Hrvatske (Bašić 8, Penezić 7) izgubile su na gostovanju u Celju od Slovenije (23:24) u pretposljednjoj utakmici kvalifikacija za odlazak na europsko prvenstvo u Švedsku, u prosincu ove godine.

Ovaj rezultat odgovarao je i jednima i drugima pa se može slobodno reći - Vuk sit, ovce na broju.

Naime, ovim rezultatom na europsko prvenstvo će naša reprezentacija, kao druga u skupini, te Slovenija kao najbolja treća iz svih skupina.

 - Sve je dobro kad se dobro završi - komentirali su slovenski navijači koji su dobro napunili dvoranu Golovec, dvoranu u kojoj su nekad, početkom devedesetih velike derbije igrali rukometaši PPD Zagreba i Pivovarne Laško. 

Goran Mrđen, izbornik Hrvatske, znao je da ako već mora izgubiti da ne smije izgubiti sa više osam razlike.

Slovenke nisu nikad bile ni blizu takvom rezultatu. Najviše što su vodile bilo je plus tri (21:18).

- Nikad ne volim gubiti utakmice. Bolja smo reprezentacija - istaknuo je Mrđen.

Naše igračice su izgubile, ali i dobile dosta batina. Posebice Andreja Penezić koja je iz svlačionice izašla izgrebana po rukama i vratu.

 - Ne znam zašto su domaće igračice igrale tako grubo, kao da im život o tome ovisi. Neka im ova pobjeda, vjerojatno im je to posljednja protiv nas jer nas teško više ikada mogu pobijediti - rekla je Andreja Penezić.

Naše rukometašice odmah su otputovale u Umag, u nedjelju će igrati zadnju utakmicu kvalifikacija protiv slabe Makedonije.

>>Mrđen objavio popis bez Jelene Grubišić i Marte Žderić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije