Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lino kontra Veselina na SP-u
Povratak na članak

Vujovića su optuživali da je kao izbornik Srbije i Crne Gore namjerno pustio utakmicu Červarovoj Hrvatskoj

Koliko su samo ova dvojica trenera imala međusobnih susreta u makedonskom prvenstvu. Lino na klupi Metalurga, a Vuja na klupi Vardara. Lino je bio puno uspješniji u Makedoniji

Komentari 3

KU
kupatilo
13:28 16.01.2017.

Nikad vise Line.Ovo sto sad rade od reprezentacije daje radio Lino objesili bi ga a onbi i sada daje tu bio svjetski prvak kao i Rudic u vaterpolu.Te ljude treba vratiti i datu im da odaberu svoje nasljednike sami al kadih spreme da to mogu biti a oni i dalhe ostati u savezima kao presjednici jer znase stisu dali nama kao narodu.

VL
MI
Mimizo
07:24 17.01.2017.

ajmo HRVATSKA po zlato

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:04 16.01.2017.

sska jada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.