Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI U NIŠU
Povratak na članak

Vujović: U Zagreb ću se vratiti, a Lino će napraviti nešto veliko

– Mislim da će teško do postolja. Daj Bože da se prevarim, ali nije to kvaliteta kao nekada kada je Hrvatska stalnom bila favoriti za zlatnu medalju – rekao je Vujović o Hrvatskoj.

Komentari 2

MA
Mara
03:47 28.11.2018.

A jednom nas Slovenci dobili i odmah se umislio!!!! Mi da više nismo favoriti za postolje?! Možeš misliti!!! Vujoviću vi i svi drugi možete biti samo zahvali što je naš Dule bio ozljeđen i u Francuskoj i kod nas na prvenstvu!! Jer da Dule nije bio ozljeđen i jedno i drugo zlato bi bilo naše, a vi ne bi dobili broncu u Francuskoj!!!!! Ali nema veze, možda je i bolje da tako pričate o nama jer opće poznato je da su Hrvati najbolji onda kad to nitko ne očekuje i da su najbolji protiv onih koji ih podcjenjuju!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.