Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb pobijedio Borac

Vujović: Poludio sam kada mi suci nisu htjeli pružiti ruku nakon tekme

03.03.2015., Zagreb, Kutija sibica - SEHA liga, 17. kolo,  PPD Zagreb - RK Borac. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
05.03.2015.
u 10:10

Posljednji susret prije utakmica s Koldingom u Ligi prvaka zagrebaši igraju u subotu kada će u SEHA ligi ugostiti igrače iz Kragujevca

Rukometaši PPD Zagreba teže su no što se očekivalo u zaostaloj utakmici 17. kola SEHA lige pobijedili banjalučki Borac sa 30:25 (14:14). Pri završetku utakmice Veselin Vujović, trener zagrebaša, malo se oštrije, nakon jedne odluke koja mu nije bila po mjeri, obratio makedonskom sucu Đoki Kolevskom, koji mu je odmah pokazao žuti karton. Vujovića je čak morao smirivati i delegat Dragan Načevski. Nakon utakmice nastala je nova gužva s Vujovićem i sucima.

I Čelica 'poludio'

- Moram priznati da sam prvi put otkako sam u Zagrebu tako ružno reagirao prema sucima. Nisam trebao, ali što sad mogu, dobio sam kaznu. Kada je utakmica završena pružio sam sucima ruku, no oni su na to samo odmahnuli. Poludio sam. Kulturno je pozdraviti suce nakon utakmice, bez obzira na to kako su sudili. Jako sam se zbog toga naljutio i dobro je da su me igrači udaljili s parketa - istaknuo je Veselin Vujović.

Ovakava gesta sudaca naljutila je i Duška Čelicu pa su i njega suigrači morali odvući s parketa.

Što se tiče susreta, nakon pet i pol mjeseci na parket se nakon operacije ramena vratio Domagoj Pavlović. No, Vujovića je zainteresirao još jedan Vujović, Davorin. Mladi igrač Borca postigao je šest pogodaka.

- Treba pratiti tog dečka, mogao bi postati veliki igrač. Ne samo zbog prezimena - našalio se trener Vujović.

Trener gostiju Igor Rađenović, sin nekad sjajnog rukometaša i reprezentativca SFRJ Zdravka Rađenovića, istaknuo je:

- Fantastično smo igrali u prvom poluvremenu i u pet minuta nastavka. Dobro smo se u napadu snalazili protiv njihovih obrana 6-0 i 5-1. No, kada je u nastavku na prednjeg u obrani ušao omaleni Lovro Mihić nastali su veliki problemi. Bio je prebrz za moje igrače i zagrebaši su začas nanizali nekoliko kontri i stekli pet-šest pogodaka prednosti. Do kraja utakmice uspjeli smo održavati tu razliku.

Do kraja osnovnog dijela SEHA lige zagrebaši će igrati još samo jednu utakmicu. U subotu im u goste (dvorana Kutija šibica, 18 sati) dolazi kragujevački Radnički.

Meškov bliže trojci

Utakmica se trebala igrati u Kragujevcu, ali su gosti izašli ususret zagrebašima koji tako neće izgubiti dan-dva na putu i u miru će se moći pripremiti za utakmice osmine finala Lige prvaka s danskim Koldingom. Sigurno je da će PPD Zagreb u utakmici s Radničkim osvojiti tri boda, no pitanje je hoće li to biti dovoljno za treće mjesto. Da bi bio treći, bjeloruski Meškov morao bi izgubiti dvije od tri preostale utakmice (Tatran kod kuće, te Vojvodina i Metalurg u gostima). Treći bi mogao biti i Tatran pobijedi li u gostima Meškov.

>> Zagrebaši protiv Mađara love petu u nizu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije