Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lige prvaka

Vujović o Červaru: Naš je odnos - nemoj me dirati, neću ni ja tebe

Veselin Vujović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
10.10.2014.
u 10:40

- Tko želi gledati show, neka ide na hokej na ledu, a tko želi gledati muški rukomet, neka dođe u Arenu - kaže trener PPD Zagreba.

Veselina Vujovića, trenera rukometaša PPD Zagreba, ne zanimaju previše problemi u Metalurgu uoči subotnje utakmice 3. kola Lige prvaka u Areni (18 sati).

– Znam da imaju problema, ali imamo i mi. Vuglač zbog ozljede zgloba sigurno neće igrati. Josip Valčić također je ozlijeđen, pokušao je jučer trenirati, ali nije išlo. Teo Čorić ima temperaturu. No koga nema, bez njega se mora. Bez obzira u kojem sastavu gosti dolaze, sa ili bez Atmana, Vugrinca ili Stanića, sasvim je svejedno. Mi moramo dati 150 posto – rekao je Veselin Vujović.

Zagrebaši se nadaju ponovno dobroj posjeti, a to znači više od 11.000 gledatelja.

– Mi ne možemo privući gledatelje nekom velikom svjetskom zvijezdom jer je nemamo. Imamo puno malih zvjezdica koje će jednog dana biti oslonac hrvatske reprezentacije. Ne nudimo spektakl, nemamo topove koji proizvode maglu, ali moji dečki imaju muda, velika kao crkvena zvona – istaknuo je Vujović.

Odnosi s Červarom?

– U Makedoniji je uvijek bila nekakva tenzija. Liga prvaka je nešto drugo. Lini se kao treneru mogu samo nakloniti za sve što je napravio, ali ponašat ću se u stilu – nemoj me dirati, neću ni ja tebe – zaključio je Veselin Vujović.

>> Lino Červar progovorio o mogućem povratku u Zagreb!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije