Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb u četvrtfinalu

Evo što je Vujović rekao nakon nevjerojatnog podviga u Njemačkoj!

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
28.03.2016.
u 08:26

"Odigrali smo taktičku odličnu utakmicu. Teoretski, igrali smo sa samo četiri beka koji su mogli pokriti te pozicije"

Trener rukometaša PPD Zagreba Veselin Vujović je nakon plasmana u četvrtfinale Lige prvaka zahvaljujući 31-29 (13-15) pobjedi na gostovanju kod RN Loewena u Mannheimu u uzvratnom susretu osmine finala kojim je nadoknađen minimalni poraz od 23-24 iz zagrebačke Arene otprije osam dana izjavio kako su njegovi igrači odigrali taktički odlično.

"Odigrali smo taktičku odličnu utakmicu. Teoretski, igrali smo sa samo četiri beka koji su mogli pokriti te pozicije. Prošli kroz jedan težak trenutak u prvom poluvremenu kada smo gubili pet razlike i kada su mnogi u dvorani pomislili da će to biti jedna osjetljivija prednost i velika pobjeda Loewena, rekao je Vujović pa nastavio prepričavati:

"Onda smo ih uveli u neizvjesnu završnicu u kojoj su oni pokazali nervozu jer su mogli izgubiti mnogo više od nas. Nismo imali 'crnih rupa', već smo pokazali mirnu ruku u napadu i igrali smo čvrsto u obrani. Na kraju je Stevanović par puta sjajno reagirao, a Marković je s dva nevjerojatna gola s krila potvrdio pobjedu. Čeka nas puno teških utakmica, 'Fina Four' SEHA lige, četvrtfinale Lige prvaka. Nadam se da će se ozlijeđeni igrači oporaviti do tih susreta".

>>Pogledajte što su igrači Zagreba u euforiji zapjevali u svlačionici!

>>Senzacija PPD Zagreba: Izborio četvrtfinale nakon drame u Mannheimu!

Komentara 30

HR
hromcan
09:34 28.03.2016.

Svi vi nemojte mješati politiku u sport pobjdio je naš klub iz Zagreba samo to je važno.....

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:42 28.03.2016.

Moje čestitke Zagrebašima...Želio bih da u slijedeće dvije tekme budu bolji od jakih Parižana....Pa, i to nije nemoguće.Sretno dečki.

CA
campa
09:46 28.03.2016.

Zagrebašima iskrene čestitke.Pokazali su da su prava ekipa i da imaju karakter.Takođerčestitke i treneru na dobro osmišljenoj taktici i vođenju utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije