Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Partizan

Vujošević u CSKA za 4,5 milijuna eura

Vujošević
Igor Kralj/PIXSELL
25.06.2010.
u 13:07

Nakon gotovo deset godina na klupi košarkaša Partizana trofejni crnogorski stručnjak Duško Vujošević napustio je klub i otišao u moskovski CSKA.

Vujošević je s ruskim prvakom potpisao ugovor na tri godine. U prvoj bi trebao zaraditi 1,3 milijuna eura, u drugoj 1,5, a u trećoj 1,7 milijuna eura. Vijest o odlasku obožavanog stručnjaka potresla je sportsku javnost u Beogradu čak i više od ispadanja nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva, a Vujošević ne želi zasad komentirati odluku da napusti Partizan s kojim je u tri mandata osvojio deset naslova državnog prvaka, četiri posljednja NLB prstena, a crno-bijele je odveo i na Final Four Eurolige u Pariz.

Regionalna NLB liga tako je ostala bez dvojice vodećih stručnjaka koji su se posljednje dvije sezone ogledali u spektakularnim finalnim utakmicama u beogradskoj i zagrebačkoj areni, Vujošević je otišao u CSKA, a Velimir Perasović u Efes Pilsen za milijun eura po sezoni.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:39 25.06.2010.

I Perasu i Vujoševiću želim sve najbolje jer su to svojim radom i zaslužili.

IV
ivoandric
14:50 25.06.2010.

Dule hvala za sve sto si uradio za Srpsku kosarku. Uvjek ces biti nasa legenda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije