Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KELE MU STOJI NA PUTU

Vujo preuzeo Borac: U borbu za titulu prvaka će s velikom hrvatskom legendom

Zagreb: VELUX EHF Liga prvaka, skupina A, 9. kolo, RK PPD Zagreb - RK Elverum Handbal
Goran Stanzl/PIXSELL
03.01.2021.
u 17:08

Na klupi aktualnog državnog prvaka, a trenutno drugoplasirane momčadi BiH prvenstva, Crnogorac će zamijeniti Mirka Mikića, koji ostaje u stručnom stožeru.

Negdašnji trener rukometaša Zagreba Veselin Vujović pronašao je novi klub, a prema pisanju medija iz BiH potpisao je petomjesečni ugovor s banjalučkim Borcem.

Vujović je i bivši izbornik slovenske rukometne reprezentacije, a zadnji trenerski posao imao je Zagrebu do rujna 2019. godine.

Na klupi aktualnog državnog prvaka, a trenutno drugoplasirane momčadi BiH prvenstva, Crnogorac će zamijeniti Mirka Mikića, koji ostaje u stručnom stožeru.

"Klub je bio zadovoljan Mikićevim radom, ali u razgovoru s njim zaključili smo da momčadi treba još renomiraniji stručnjak za ostvarenje ambicija u domaćim i europskim natjecanjima. Vujović nam nije postavljao neke velike zahtjeve, a za klub je ponosan što je dobio bivšeg sjajnog rukometaša i uspješnog trenera", rekao je predsjednik Borca Saša Kondić.

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
21:35 03.01.2021.

Otkada je to Vujović crnogorsko-srpski rmpalija hrvatska legenda???

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
17:43 03.01.2021.

Što je vaš "vujo" dalje od naše reprezentacije to dulje će hrvatski rukomet spadati u svijetski vrh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije