Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI Igrači Cibone oduševljeni navijanjem u Draženovom domu

Vujčić: Izviždan sam zbog reprezentacije

06.11.2008.
u 23:23

Nasmijanih lica cibosi su izlazili iz svlačionice nakon velike pobjede nad “milijarderima” iz Pireja. Uz dobro raspoloženje zajedničko im je bilo što su svi hvalili publiku.

– Već pri izlasku na parket bio sam uzbuđen. Nisam mogao vjerovati kakva je atmosfera u dvorani . Lijepo je pobijediti takvu ekipu pred punom dvoranom – rekao je Earl Calloway.

I Cibonin razigravač Davor Kus bio je impresioniran.

– Odigrali smo hrabro, od početka smo se nametnuli. Prvi put ove sezone publika nas je nosila, bila uistinu naš šesti igrač protiv odličnih Grka. U dobroj smo seriji i tako moramo nastaviti – kaže Kus.

Rawle Marshall jednim je potezom digao dvoranu na noge, a u potpunosti je nadigrao i skupocjenog Childressa. – Novac ne znači ništa kad se izađe na parket jer igraju ljudi, a ne novčanice – kaže Marshall.

Nikola Vujčić dugo je bio pod tušem, ali ipak je rado stao pred novinare.

– Čestitao bih Ciboni, večeras su bili bolja momčad. Nisu nas iznenadili, znali smo da su dobri, jedino možda agresivnošću – rekao je Vujčić.

Na pitanje o jakim zvižducima na njegov račun, pokušao je okrenuti na šalu kazavši da je kao Splićanin navikao da mu u Zagrebu zvižde, ali dobro je znao zbog čega su oni sinoć bili izraženiji.

– Pa naravno da su mi zviždali zbog reprezentacije, ali ne želim više o tome pričati – zaključio je Vujčić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije