Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko pojačanje

Vugrinec se dogovorio s Varaždinom

Davor Vugrinec
Boris Šćitar/Pixsell
21.07.2010.
u 14:31

Davor Vugrinec nakon 13 godina vratit će se u Varteks, odnosno, NK Varaždin. Danas bi trebao potpisati ugovor na tri godine.

Kada je 1997. godine otišao u turski Trabzonspor, nitko nije mogao zamisliti da će trebati proći punih 13 godina pa da se Davor Vugrinec ponovno vrati u Varaždin. A upravo se to dogodilo jučer, kada je iz kluba procurila informacija o dogovoru s jednim od najboljih varaždinskih nogometaša u povijesti.

 

– Razgovori s Davorom traju već dulje vrijeme. Očito je da se uvjerio kako dobro radimo s ekipom. Da, iako ćemo biti jedna od najmlađih momčadi u Prvoj ligi, nećemo biti vreća za napucavanje – oduševljeno nam se javio trener Varaždina Samir Toplak.

 

Vugrinec je osim u Turskoj nastupao još u Italiji, gdje je igrao za Lecce, Atalantu i Cataniju, dok je u Hrvatskoj branio boje Rijeke, Dinama i Zagreba.

 

I dok navijači najavljuju bojkot domaćih utakmica, ogorčeni promjenom imena kluba, Vugrinec će kao jedna od najvećih klupskih legendi, biti službeno prvi igrač koji će potpisati ugovor s klubom novog imena. Možda upravo taj čin bude povod pomirenju i povratku još većeg broja navijača na varaždinski stadion. Vugrinec će potpisati ugovor na tri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije