Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia kup u karateu

Vučić među vukovima, u Trnsko stižu svjetski i europski prvaci

pero vučić
Antonio Bronić/Pixsell
28.05.2011.
u 10:23

Pobjednik će osvojiti 5000 eura, što je u karateu velik novac. Upravo u Zagrebu Grk Tzanos je 2009. zaradio za dugo željeni skuter

I organizatori Super Eight, ekskluzivnog turnira osmorice vrhunskih karatista, činili su ono na što su prisiljeni svi organizatori sportskih priredbi danas. Zbog finala nogometne Lige prvaka (20.45) pomicali su vrijeme početka, pa će se ponajbolji svjetski karatisti danas u Trnskom početi natjecati u 18.30 sati.

Jučer obavljeno ždrijebanje u hotelu "Panorama" donijelo je jedino hrvatskom predstavniku Peri Vučiću (87 kg) skupinu s manje velikana. Naš teškaš borit će se protiv lakšeg Japanca (Nagaki, 67 kg), atraktivnog Ukrajinca Horune (75 kg), ali i protiv europskog i svjetskog prvaka Srbina Bitevića (82 kg), prvog favorita.

U skupini koja će dati drugog finalista snage će odmjeriti trostruki europski prvak Nijemac Horne (90 kg), četverostruki uzastopni osvajač europskih medalja Grk Tzanos (74 kg), bivši svjetski prvak Talijan Busa (75 kg) te japanski teškaš i doprvak Azije Kagawa (115 kg).

Uoči elitnog turnira, tijekom cijelog dana odvijat će se turnir mlađih uzrasta, od 7 do 21 godina, pri čemu se očekuje više od 400 natjecatelja iz 12 zemalja. Svima njima san je jednog dana nastupiti na Super Eight.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije