Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Vučević uzalud uigravao Barišića, jer ima tri žuta kartona

'22.02.2011., Split - U Hajdukovom Bijelom salonu dodjeljena su priznanja bivsim i sadasnjim prvotimcima u povodu 100 godina kluba. U ime Frane Matosica povelju je preuzeo njegov unuk Ivan Rakuljic.
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
22.02.2011.
u 19:12

Iz dresa Širokog Barišić je donio i tri žuta kartona te nema pravo nastupa u subotu protiv Intera

Uigravao je Goran Vučević novopridošlog Josipa Barišića iz Širokog na poziciji stopera jer su Vejić, Maloča i Jonjić ozlijeđeni. Ali, uzalud je uigravao, čak je i zatvorio trening kako bi Barišića vidio na stoperu.

Naime, Barišić ima tri žuta kartona koje je zaradio u dresu Širokog i nema pravo nastupa za Hajduk u nastavku prvenstva, u dvoboju protiv Intera. Imao je Vučević nekakve spoznaje o tome, ali kancelarija ga je uvjeravala da će sve biti u redu. No, nije u redu, Barišić mora pauzirati, a Vučević za subotu mora tražiti novog stopera.

Čak je Hajduk na svojim službenim stranicama objavio da protiv Intera svi igrači imaju pravo nastupa. Tako je to u Poljudu, nema veze što je Barišić stigao prije više od tri tjedna.

Ima još zanimljivosti, Hajduk neće u karantenu u svoju stalnu bazu u hotel Katarina u Dugopolju. Vučević bi uoči Intera rado odveo svoje igrače u mir Dugopolja, ali uprava je procijenila da se u miru i jeftinije može pripremati i na stadionu. Pa će bijeli noć prije Intera prespavati u hotelu na stadionu.

Valjda im neće smetati maleni miševi koji trčkaraju po sobama, oni u Poljudu imaju tretman domaćih životinja. Možda će im više smetati to što je parkiralište ispod soba u noćima vikenda odavno postao okupljalište mladih koji dođu automobilima, naviju glasnu muziku i potegnu iz boce.

Inače, u Hajduku se nastavilo s dijeljenjem prigodnih povelja u čast stotog rođendana. Utorak je bio rezerviran za bivše igrače, odnosno one koji su odigrali 100 i više utakmica za Hajduk ili su imali status reprezentativca. Od 145 nagrađenih, na prigodnu svečanost stigla su 23, među kojima i osam aktualnih prvotimaca (Vejić, Andrić, J. Buljat, An. Sharbini, Maloča, Oremuš, M. Ljubičić i Subašić).

Stvarno je došlo premalo bivših igrača, a najvedrije lice bilo je ono Ivana Rakuljića, unuka legendarnog kapetana bijelih Frane Matošića, koji je u ime pokojnog djeda primio povelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije