Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva runda pregovora

Vučević traži da mu se isplati cijeli ugovor

\'30.10.2010., stadion Poljud, Split - Nogometna utakmica 13. kola 1. HNL izmedju HNK Hajduk i NK Hrvatski dragovoljac.  Zeljko Kerum odgledao je drugo poluvrijeme u drustvu Gorana Vucevica. Photo: Iv
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.12.2010.
u 22:08

Vučević bi okupio vatreni stožer, po uzoru na Bilića. Uz njega bi bili Tudor i Jerkan

Nema iz Poljuda bijelog dima, Goran Vučević još uvijek nije i službeno postao trenerom Hajduka na dvije i pol godine, ali učinjen je korak više. Sastali su se v.d. predsjednik Josip Grbić, predsjednik Nadzornog odbora Petar Sapunar i Vučević, odradili rundu pregovora nakon koje je stigla poruka da bi se u srijedu trebala dogoditi prezentacija Gorana Vučevića kao trenera Hajduka. Još uvijek nisu svi uvjeti definirani, telefonski bi trebao biti konzultiran Nadzorni odbor, te će se po svoj prilici cijela ova priča završiti onako kako želi trenutno vodstvo Hajduka. O Vučevićevim pomoćnicima još se nije razgovaralo, tek treba njega odrediti za prvog trenera, pa će onda Tudor, Jerkan i Peyrek doći na red. Nekako sve ovo previše traje, otegnulo se. Vučević inzistira da mu se, u slučaju ranijeg razlaza, isplati cijeli ugovor, i to je najveći problem za vodstvo bijelih.

Ključne riječi

Komentara 6

DH
dalibor.hren
23:03 27.12.2010.

Vulić je Vulić, makar i petnaesti puta!

OB
-obrisani-
08:40 28.12.2010.

Ostavi Vulića da odradi ugovor u Istri do kraja. A da je bolji trener od Vučevića,to nije sporno.

M0
Matija 011
08:57 28.12.2010.

Meni kao navijacu Partizana nije jasno kako se odjednom rodila tolika ljubav kod vas preama Zvezdi,pa me zanima spremate li se za utakmicu bratstva i jedinstva koju Kerum zagovara sa Prosineckim?Hajduk obelezava 100/snjicu kluba na taj nacin.Jos nesto,pa zar u 100 godina niste mogli osvojiti niti jedan Evropski trofej,cak ni Mitropa kup?Ipak ste vi daleko ispod Dinama.Evo moj Partizan za svojih 65 godina je bio viceprvak Evrope i osvojio Mitropa kup,sta ce biti na 100/godisnjici,ne znam,znam samo da je ne bismo obelezili igrajuci sa Hajdukom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije