Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI TRENERA

Vučević: Nerealno je bilo očekivati nešto više

Hajduk AEK (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/5
01.12.2010.
u 21:21

- Očekivali smo da će ići lakše, ali ovo je prava istina - kazao je Vučević.

Na početku utakmice činilo se kako je Goran Vučević dobro pročitao protivnika i dao prave naputke svojim igračima. Konačan rezultat sugerirao je suprotno. Nakon najboljeg europskog poluvremena ove sezone, Hajduk je od AEK-a 'pao' u drugom poluvremenu (1:3)...

- Treba sve dobro analizirati, ima se puno toga za reći, no reba prespavat noć. Mislim da smo platili danak neiskustvu, samo je jedan igrač bio sa 25 godina, a svi ostali mlađi. Europska liga ipak ima težinu, kvalitetu, kadar igrača bez kojih se ne može igrati - komentirao je trener Hajduka nakon tuakmice.

Ipak, završni dojam je pozitivan.

- Samim ulaskom u Europsku ligu Hajduk napravio puno, malo je nerealno za očekivati nešto više. Dok postoji nada igrate najbolje što možete, no stvarala se nerealna euforija prije svake utakmice. Očekivali smo da će ići lakše, ali ovo je prava istina.

Mišljenje je dodao i bivši strateg bijelih Ante Miše.

- Mislim da AEK iskusnija ekipa i da je plaćen danak neiskustvu. Kada iz pet stopostotnih prilika ne postigneš gol, onda protivnik zabije iz prve šanse, to je pravilo. Penal je bio, ali ono što veseli je najbolje prvo poluvrijeme u EL, u nastavku je bilo nešto sasvim drugačije - pričao je Miše za HTV.

A Vučević ipak nije mogao skriti nezadovoljstvo.

- Nisam bio zadovoljan igrom zadnje linije, iako je bio težak teren. Morali su stajati bliže igračima, bitna je koncentracija, a kod njih je nije bilo - zaključio je.

Komentara 8

TR
tribić
22:28 01.12.2010.

Prvih 15 minuta momčad Hajduka jednostavno je izgorila. Nakon toga sve bilo je muka, jad, grubo fauliranje protivničkih igrača, nemoć i srljanje.

OB
-obrisani-
22:32 01.12.2010.

Vučević: Nerealno je bilo očekivati nešto više jer kako čemo mi vanka EU savezni Balkančeki protiv jedne uvažene EU ekipe iz Grčke koja je nedavno primila veliku financijsku potporu od EU brače..

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
22:38 01.12.2010.

Trener bi trebao uvjeriti igrače da je moguće svakoga pobijediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije